TRANSFORMEER JE LEVEN
MET DE MASTER RESET

Wat levert een Master Reset je op

✅ Meer energie

✅ Helderheid in je hoofd

✅ Een schoon lichaam

✅ Vrijheid: je weet precies wat wel en minder goed voor je is. Zodat jij zelf de touwtjes in handen hebt en kunt kiezen

✅ Een slanker, fitter lichaam

✅ Hormonen die in balans zijn

✅ Kwalitatief super goeie slaap

✅ Minder afhankelijk van medicijnen

✅ Heldere huid, sterk haar & nagels

✅ Sneller herstel van een wondje

✅ Verbeterde vruchtbaarheid

✅ Een gezonde relatie met eten

✅ Een gezonde kijk op je lichaam

✅ Een mildere blik richting jezelf

Wat zit er in de pakketten

BONUS ZILVER

♦ Maaltijd template 

♦ Cravings checklist 

 

BONUS GOLD

♦ Extra recepten boeken
(twv + €497,- )

Zoals: zomer & winter, special occasions (verjaardag), the simple stuf (AVG) 

♦  Je kunt zo vaak bij een coachcall aanwezig zijn als je wilt
(twv: priceless)

♦ Je behoudt life long toegang tot de groep en daarmee ook alle toekomstige updates. 
(twv: priceless)

BONUS PLATINA

ALLES VAN GOLD 

♦ Master jaar programma 
(twv: €497,- )

♦  Mindfulness programma 
(twv: €497,- ) 

BEN JIJ ÉÉN VAN DE EERSTE 11 


DAN KRIJG JIJ EEN SPECIALE EXTRA BONUS 

Voor jouw persoonlijke blueprint 

Ter waarde van € 497,-

NOTE: DE BONUS IS BEPERKT BESCHIKBAAR DUS MIS HET NIET

Wat anderen over de Master Reset zeggen

Dat de Master Reset mijn leven veranderd heeft, zou een understatement zijn. Het programma heeft mij de controle terug gegeven over mijn gezondheid en dat heeft zich doorgewerkt in andere delen van mijn leven. Natuurlijk zijn er fysieke veranderingen: je verliest gewicht, toename in kracht, uithoudingsvermogen en simpelweg me veel comfortabeler voelen in mijn eigen lichaam. Maar belangrijker. Voor het programma had ik last van hele ernstige angst en paniek aanvallen die uit het niets kwamen opzetten. Dat is nu allemaal verleden tijd. Mijn mentale staat is onbetaalbaar. Ik heb nog steeds wel eens slechte dagen al kan ik daar nu veel beter mee om gaan. Eerlijk gezegd zie ik mezelf never terug gaan naar de dingen die ik hiervoor at. Ik heb er lol in om voor mezelf te koken en heb een hele nieuwe kant van mezelf ontdekt die altijd verstopt is geweest, een nieuwe, blije, vrolijke, optimistische, energieke en nieuwsgierige kant.
Master Reset
Johan
Een jaar lang heb ik geleefd vanuit de Master Reset en het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ging van 110 kilo naar 78.5, van maat 48 naar maat 40. Eten heeft niet langer macht over mij, ik laat eten mijn leven niet meer bepalen. Ik heb geen hunkeringen meer naar suiker en kan tegenwoordig nee zeggen tegen de dingen die mijn lichaam niet nodig heeft. Jij hebt me de inspiratie gegeven om in mezelf te geloven, dat ik in staat ben om mijn leven te veranderen zodat ik met mijn dochter kan spelen zonder lichamelijk ongemak en extreme moeheid. Sinds kort ben ik er ook bij gaan sporten om mijn gezonde levensstijl te ondersteunen en in 2019 heb ik voor het eerst een halve marathon gelopen. Ik kan nog zo veel meer goede dingen opnoemen die de reset mij gegeven heeft, maar het meest van alles wil ik je bedanken. Bedankt dat je mij mijn leven hebt terug gegeven.
Mila
Tijdens mijn tweede zwangerschap wilde ik het allerbeste doen voor mezelf en voor mijn kindje. Tijdens een fantastische masterclass van Hanneke, openden mijn ogen. Ik besloot direct om voor de Master Reset te gaan. Vóórdat ik begon had ik best wel last van mijn buik door opgezette darmen, ik had last van maagzuur en sliep voor geen meter meer. In mijn tweede trimester, toen de cravings een beetje gingen liggen, startte ik met de Reset. Na één ronde, was ik van al mijn vorige klachten af. Ik voelde me veel minder moe, ik had plezier, was veel positiever, mijn hormonen kwamen weer meer in balans en dat is een weldaad geweest voor onze relatie. Voor de reset kon ik mijn partner soms wel afschieten en irriteerde ik me aan van alles. Nu ben ik veel kalmer, kan ik mijn gevoelens beter plaatsen en uiten en heb ik me mijn hele zwangerschap fit en energiek gevoeld. Dat heeft voor ons een wereld aan verschil gemaakt toen de baby kwam. De persoonlijke begeleiding die Hanneke gegeven heeft, is goud waard.
Rianne
Een aantal jaar geleden kreeg ik te horen dat ik mastocytose heb. Met deze aandoening kun je extreme allergische reacties krijgen en ik heb jaren geworsteld met huiduitslag, gewrichtspijn en maag/darm klachten. Binnen 7 dagen van de Master Reset stapte ik uit bed zonder gewrichtspijn. Binnen 10 dagen was mijn buik niet meer opgeblazen en kwamen mijn darmen eindelijk tot rust waardoor ze konden herstellen. Binnen 14 dagen was ik af van de klachten die voor mij ‘normaal’ geworden waren. De Master Reset heeft absoluut mijn leven veranderd. Mijn energie is flink toegenomen, mijn constante hunkeringen (naar dingen die me ziek maakten) zijn helemaal weg en ik voel me simpelweg fantastisch.
Sabine
In de zwaarste periode had ik zwaar overgewicht, mijn lichaam en gewrichten deden pijn, ik was altijd moe, ik kon niet slapen en vocht tegen acne en eczeem (leuke combi). Ik wilde heel graag veranderen maar wist niet hoe. Ik had al veel dingen geprobeerd die allemaal niet werkten. Toen kwam ik Hanneke en haar programma tegen en wist dat ik dit moest doen. Ik was overdonderd van de resultaten. Ik heb mijn reset 2x verlengd en zit nu op 90 dagen. Ik ben 12 KG afgevallen in drie maanden tijd. Mijn eczeem is weg, ik heb geen acne meer, ik heb geen pijn meer wanneer ik ongesteld ben, mijn energie gaat door het dak en ik sta zo veel positiever in het leven!
Jeanette
Ik had extreme buikpijn en kreeg toen de diagnose IBS (prikkelbaar darm syndroom). De pijn was constant aanwezig en het maakte niet uit wat ik at, altijd pijn. Ondanks dat ik werd begeleid door 2 specialisten in het ziekenhuis, een diëtist en een acupuncturist. Ik dacht dat ik zelf gek was. Op een dag was het zo erg dat ik naar de spoedeisende hulp wilde maar ik niet uit bed kon komen van de pijn. Ik zat aan verschillende medicijnen voor mijn buik, plus, voor depressiviteit en angst. Via via hoorde ik van de Master Reset en omdat ik niets meer te verliezen had, gaf ik het een kans. Na mijn eerste reset was mijn pijn volledig verdwenen, en nu, een jaar later, ben ik helemaal van mijn medicijnen af. Ik kan bijna niet onder woorden brengen wat de Reset mij gegeven heeft. Het is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.
Sam
Ik doe de Reset nu voor de derde keer en in plaats van te denken aan suiker, koekjes, snoep, brood of chocolade repen, denk ik nu aan proteïne, groente en fruit. Tegenwoordig ben ik een master in het maken van salades waar het hele gezin van geniet. Ik heb plezier in het voorbereiden en het maken van ons eten (iets dat ik nooit had verwacht). Ik ben 13 kilo afgevallen en 4 kledingmaten armer. Ik weet dat ik met de Master Reset op de goeie weg zit.
Erik
Pas op, de reset verhoogt je vruchtbaarheid. Voordat ik begon dacht ik dat ik al goed bezig was, ik dronk bijna niet, rookte niet, sportte en at volgens de schijf van 5. Mijn man en ik probeerden al bijna anderhalf jaar om zwanger te worden. Op een gegeven moment verloor ik het vertrouwen in mezelf en mijn lichaam. Want, ik was hier toch voor gemaakt… waarom lukt het dan niet. We zijn een vruchtbaarheidstraject ingegaan maar lichamelijk waren we allebei in orde en hormonen deden wat ze moesten doen. Toen ik via een masterclass bij de Master Reset kwam, aarzelde ik geen moment. Alle positieve dingen die er gebeuren heb je hier al uitgebreid kunnen lezen maar wat het ons gegeven heeft is dat we na 3 maanden, zwanger waren. Nu zijn we trotse ouders van het meest prachtige meisje.
Suus
Als topsporter weet ik natuurlijk dat wat ik mijn lichaam geef als brandstof ontzettend belangrijk is. Om het meeste uit mijn trainingen te halen moet ik precies weten wat ik tijdens welke maaltijd eet, maar vóór de Master Reset was dat nog niet zo makkelijk. Ik was al gevoelig voor gluten en zuivel maar het verbaasde me te ontdekken in welke andere producten dat allemaal verborgen en verwerkt is. De Master Reset is voor mij onbetaalbaar. Het heeft me geleerd hoe ik labels moet lezen maar kies voornamelijk voor puur, eerlijk en onbewerkt (de dingen waar geen label op zit). Ik heb geleerd hoe ik verborgen suikers, gluten en zuivel kan vermijden. Sinds mijn eerste reset zijn mijn professionele resultaten er ook op vooruitgegaan, mijn trainingen zijn beter, het herstel is sneller, ik slaap beter en mijn energie verdeelt zich beter over de dag.
Lisa
Voordat ik aan de Master Reset begon had ik diabetes type 2 en moest ik insuline spuiten. Nu na één ronde van de rest (onder begeleiding van mijn arts) kan ik de insuline zo goed als laten staan. Ik had er geen benul van dat dit zou kunnen gebeuren. Nu schreeuw ik het van de daken naar iedereen die het maar horen wil. Je hebt meer in je eigen hand dan je altijd verteld is. De Master Reset heeft mijn leven veranderd.
Hanna
Voor mijn reset stond ik onder behandeling van een fysiotherapeut, acupuncturist en mijn eigen arts voor de extreme migraine aanvallen die ik vaak had. Een vriend wees mij op de Master Reset en vertelde mij over de fantastische resultaten die hij er uit had gehaald. Ik was sceptisch maar wilde het ook graag proberen. Niet alleen zijn na de reset mijn migraines zo goed als verleden tijd, ook een x aantal andere lichamelijke klachten behoren nu tot het verleden. Als ik nu terugkijk had ik gewild dat ik dit programma eerder had ontdekt.
Sanne
Ik heb onlangs mijn eerste Reset afgerond en ik wil je graag bedanken Hanneke. Op 50 jarige leeftijd had mijn lichaam een zetje in de goeie richting nodig. Voordat ik begon was mijn bloeddruk te hoog, mijn cholesterol zat aan de hoge kant en ik had licht overgewicht maar voelde me relatief goed. Na de reset kwam ik bij de huisarts om alles opnieuw te laten testen en kon ik mijn bloeddruk medicijnen met ruim de helft verminderen, zijn mijn cholesterol waarden fantastisch, is mijn mineralensamenstellen helemaal goed en ben ik ook nog eens 6 kilo afgevallen. Zonder moeite en zonder honger. Ik heb er nu echt plezier in om in de keuken te staan en het eten te maken.
Arnoud

Je Hebt nog MAAR EVEN...

… Om gebruik te maken van deze speciale aanbieding.

 

Je kunt nog langer blijven dromen

Je kunt nog langer blijven wensen

Je kunt blijven doen wat niet werkt

Of je kunt in actie komen

Je laten ondersteunen door een expert

En gaan voor jouw transformatie.